Verslag THC ME62- Peel&Maas ME1

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Peel en Maas op het programma. Na een 2-0 winst vorige week tegen Blerick hadden we er natuurlijk vertrouwen in! Na een zeer hartelijk ontvangst in Panningen – wat een leuke club! – werd er een gesloten teambespreking gehouden want onze tactieken zijn natuurlijk geheim. Ook deze wedstrijd hadden we weer het code woord tijger – snel spelen en versnellen!

IMG 20160409 WA0000

De tactiek – overspelen en scoren – en dat in veelvoud - bleek goed uit te pakken want binnen 3 minuten maakte Myrthe de openingstreffer al, gevolgd door een snelle 2-0 en 3-0 door Valerie. Daarna raakte we al snel de tel kwijt, want ook met 3 keer overspelen bleven we scoren. Vanuit onze middenveld toppertjes Femke en Eugenie werden Myrthe en Valerie op hun wenken bediend. Een enkele aanval door Peel & Maas werd natuurlijk door onze bikkel Imke in de kiem gesmoord waardoor we met 8-0 in het zonnetje konden pauzeren.

Na rust gingen de meiden vol gas door en maakte Eugenie – tot haar grote schrik – nog een prachtige goal gevolgd door Femke die ook nog even een momentje van glorie pakte. Ondertussen was Bodile in de goal nog steeds paraat om een mogelijke aanval van Peel&Maas af te kappen. En jawel de enige doelpoging werd door een mooie actie van onze goalie gestopt. Met 12-0 sloten we af en gingen we aan de ranja & tafelvoetbal terwijl de coaches de evaluatie op het terras afrondde. Conclusie: super goed samengewerkt en op naar de volgende wedstrijd!

IMG 20160409 WA0007