Open trainingen Dames 1

Heb je een passie voor hockey en wil je altijd winnen? Heb je altijd al eens aan het hockeyen in een eerste team willen proeven? Lig je goed in de groep en ben je bereid je eigen grenzen te verleggen? Dan is het eerste damesteam van THC wellicht écht iets voor jou!

Als voorbereiding op het seizoen 2018-2019 houdt Dames 1 open trainingen. De trainingen vinden plaats op dinsdag 26 juni en vrijdag 29 juni van 19:30 tot 21:30 uur op het waterveld van de Tegelse Hockey Club.

We willen iedereen die graag in Dames 1 van Tegelen wilt spelen de kans geven om zich in de kijker te spelen van de Marceau de Klijn, de nieuwe trainer/coach van Dames 1. Dit geldt óók voor speelsters die nu nog geen lid zijn van de Tegelse Hockey Club.

Dames 1 heeft een mooie kern van jonge- en ervaren speelsters, waarmee we de komende jaren naar een hoger niveau willen groeien.  Ben jij opzoek naar een nieuwe sportieve uitdaging en een heel gezellig team? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Voor aanmeldingen en vragen: stuur een mail naar Klaas Beurskens (Bestuurslid Prestatiehockey) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je bericht graag tegemoet!