Zomervakantie, laatste info

Zomervakantie! Laatste info

We willen jullie graag nog informeren over een aantal zaken zodat we na de zomerperiode weer kunnen starten met onze favoriete hobby HOCKEY!

Nieuwe teamindeling online voor de junioren en senioren
De teamindeling is nu ook doorgevoerd op de website op de verschillende teampagina’s. Daarnaast is deze ook zichtbaar in de LISA app. De teamindeling is nog voorlopig en kan indien dit nodig wordt geacht nog gewijzigd worden, dit proberen we uiteraard zo veel mogelijk te voorkomen.

Trainers en coaches
De voor ons bekende trainers en coaches worden de komende weken ook toegevoegd aan de verschillende teams. Voor een aantal teams zijn we nog op zoek naar een trainer en/of coach. Heb je interesse of wil je meer informatie? Meld je dan even via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainingsschema
Het trainingsschema is nog in ontwikkeling. Dit is namelijk sterk afhankelijk van de schoolroosters in het voortgezet onderwijs en de vervolgopleidingen van onze trainers. Wel kunnen we alvast melden dat alle jongste jeugd teams op maandag (na 16:30 uur) en woensdag (na 16:00 uur) gaan trainen.
Zodra we een trainingsschema hebben wat we kunnen presenteren doen we dit uiteraard ook. De trainingen starten weer vanaf maandag 20 augustus.

Oefenwedstrijden en competitie
Voor alle jeugd en jongste jeugdteams worden er oefenwedstrijden geregeld op zaterdag 1 september met verenigingen in de buurt (bij de jongste jeugd alleen intern). Teams die meer oefenwedstrijden willen spelen mogen dit zelf regelen. Wil je thuis een oefenwedstrijd spelen meld dit dan even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Scheidsrechters dienen zelf geregeld te worden voor de extra oefenwedstrijden.

Seniorenteams die thuis een oefenwedstrijd willen spelen wordt verzocht dit ook even aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij het organiseren van de oefenwedstrijden moet rekening worden gehouden met de aanleg van de nieuwe velden en dus de beschikbaarheid van veld 1 & 2.

De competitie start voor de jongste jeugd en jeugd weer op 8 september, de senioren starten een dag later. Het wedstrijdschema zal rond 20 augustus gepubliceerd worden via de bekende kanalen.

Opstartweek
In de week van 27 augustus organiseren we voor alle teams teambijeenkomsten. Voor de jeugd doordeweeks, voor de jongste jeugd vindt dit plaats op zaterdag 1 september na het oefentoernooi. De planning hiervan volgt.

Wij wensen jullie een fijne zomervakantie toe!