Voorbereiding D1 en H1

Half augustus beginnen onze vaandelteams aan de voorbereiding op het nieuwe hockeyseizoen. Zowel Dames 1 als Heren 1 gebruiken de voorbereiding als training op een seizoen in de derde klasse. Dit jaar onder begeleiding van een volledig nieuwe staf, maar ook met veel nieuw bloed binnen de lijnen. In de loop van de voorbereiding maken beide teams hun voltallige selectie bekend.

Dames 1 speelt de volgende oefenwedstrijden:

DatumTijdstipWedstrijd
Vrijdag 24 augustus 20.00 uur Venray D1 - Tegelen D1
Zondag 26 augustus 11.30 uur Tegelen D1 - N.t.b.
Zondag 2 september N.t.b. Drieluik in Nijmegen

Heren 1 speelt de volgende oefenwedstrijden:

DatumTijdstipWedstrijd
Zondag 19 augustus 14.45 uur Tegelen H1 - Nuth H1
Vrijdag 24 augustus 20.00 uur Tegelen H1 - Blerick H1
Zondag 26 augustus 14.45 uur Venray H1 - Tegelen H1
Woensdag 29 augustus 20.30 uur Civicum H1 - Tegelen H1
Zondag 2 september 14.45 uur Best H1 - Tegelen H1

Ook de poule-indeling van beide teams is inmiddels bekend. Heren 1 speelt in de derde klasse D, met als tegenstanders: Bemmel, Boxmeer, DVS, Dommel, HOCO, MOP, Nova, Nuth, Oirschot, Son en Venray. Dames 1 komt uit in de derde klasse C, met hierin: Basko, Boekel, Don Quishoot, Gemert, Horst, Liberty, Meerssen, Mierlo, Scoop, Shot en Waalwijk.

Heb je de open trainingen gemist, maar wil je wel graag aansluiten in de voorbereiding? Stuur snel een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we nemen contact met je op!