Helichem Hoofdveld officieel geopend!

In het afgelopen weekend van 8 en 9 september stonden de eerste competitiewedstrijden op het programma. Daarbij stond het bomvolle Sportpark Vrijenbroek ook toneel voor de eerste wedstrijden van onze vaandelteams, huldiging van de clubkampioen én de opening van het Helichem Hoofdveld.

Voorafgaand aan de officiële opening sprak voorzitter Thomas Vossen zijn dankwoord uit aan alle betrokken clubleden die hebben geholpen om onze accommodatie een opfrisbeurt te geven. Meer dan 75 verschillende senioren hebben de afgelopen weken binnen én buiten hun handen uit de mouwen gestoken. Een opkomst die de betrokkenheid van leden binnen onze vereniging bevestigd. En daarbij mag het resultaat er wezen!

Aansluitend heeft Helichem een nieuw hoofdsponsorcontract ondertekend. Ook de komende drie jaar is deze onderneming met THC-roots als hoofdsponsor aan onze vereniging verbonden. Samen met Helichem bouwen we de komende jaren verder aan onze groeiende vereniging met ambities.

Voorafgaand aan de opening speelden we met 300 deelnemers een spectaculaire ballen shoot-out. Binnen vijf minuten moesten alle deelnemers hun hockeybal zo dicht mogelijk bij de middenstip zien te gooien. Met een afstand van 20 cm werd Fleur Stoffels (Dames 1) de uiteindelijke winnaar. Onder luid applaus had Fleur de eer om het Helichem Hoofdveld officieel te openen.

2018.09.09 startseizoen 1

2019.09.09 startseizoen 4