De Grote Clubactie is weer gestart

De Grote Clubactie 2018, THC gaat voor het vernieuwen van het speeltuintje

190916 grote clubactie 1Leden van THC starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor de club. THC gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseert de club extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Dit jaar hopen wij met de opbrengst het vernieuwen van het speeltuintje te realiseren. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken! THC doet al voor de derde keer mee. Vorig jaar werd er bijna € 2.500,- opgehaald. Mede dankzij dit geldbedrag is het nieuwe hoofdveld gerealiseerd.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.