Zaalhockey info 2018-2019, update 10-12

Hieronder staat alle belangrijke informatie rondom de zaalhockeycompetitie. Alle coaches hebben deze informatie ook per mail ontvangen.

Planning
De zaalhockeyplanning met alle binnentrainingen en wedstrijden inclusief fluitenbeurt:
Download zaalhockeyplanning datum 10-12-2018  (pdf 128 kb).

Trainingen
Alle buiten trainingen stoppen na zaterdag 25 november. Er wordt daarna alleen nog door de zaalhockeyteams (A t/m D, DJ1, DJ2 en HJ1) op het veld doorgetraind volgens het zaalhockeyschema buitentrainingen (pdf 43 kb). De trainingen starten weer half februari. Exacte data en planning volgen in januari.

In de kerstvakantie en bij slecht weer gaan de zaalhockeytrainingen buiten niet door. Als trainingen vanwege slecht weer niet door gaan wordt dit zo vroeg mogelijk gecommuniceerd per mail en via de THC Facebookpagina.

Belangrijke data:

• 26 november: Aanvang trainingen volgens zaalhockeyschema (buiten en binnen)
  • 28 november, 19:00-21:00 uur: workshop zaalhockey breedteteams
  • 29 november, 19:00-21:00 uur: workshop zaalhockey selectieteams
  • 1 december: Oefenwedstrijden in de zaal voor de C & D teams en MB1 en JB1
  • 8 december: Aanvang zaalhockeycompetitie volgens wedstrijdschema

Zaalhockey – Jongste jeugd
De jongste jeugd trainingen voor de trainingsgroepen E6 (ME61, ME62, JE62) en F (MF1, MF2, MF3, JF1) zijn ingepland op:

• F op maandag, 16:30 tot 18:00 uur op de volgende data: 28 januari, 4, 11 en 18 februari
  • E6 op vrijdag, 16:30 tot 18:00 uur op de volgende data: 25 januari en 1, 8 en 15 februari

Locatie: Gulickhal Tegelen. Meer informatie volgt begin januari.

Zaalhockey – teams zelf verantwoordelijk voor zaalwacht.

Dit jaar is ieder team verantwoordelijk voor de zaalwacht dienst (supervisie en bedienen scorebord) tijdens de eigen wedstrijden. Dat betekent dat ieder team zelf moet zorgen voor de invulling hiervan voor 2x 2,5 uur tijdens het zaalseizoen (jongste jeugd: 1x 2 uur). Dus ook bij de wedstrijd van het blok wanneer het eigen team niet speelt, dus voor alle drie de wedstrijden. Instructie hiervoor volgt nog. Bij de jeugdteams moet dit door ouders worden gedaan, senioren regelen dit zelf. Alleen bij de wedstrijden van dames 1 en heren 1 wordt dit door ons geregeld.