UPDATE - Start nieuwe seizoen jeugd

Het nieuwe seizoen zal op zaterdag 8 september van start gaan.

In de week van 20 augustus zal het programma door de bond bekend worden gemaakt via de standenmotor. Er zal dan zo snel mogelijk begonnen worden met de planning op onze velden. Zijn er dringende zaken die jullie kwijt willen m.b.t. de planning, dan kan dit aangegeven worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Indien mogelijk, zullen deze meegenomen worden in de planning.

Op zaterdag 1 september worden er door alle teams oefenwedstrijden gespeeld.

De jongste jeugd (F en E teams) heeft een intern toernooi, dat zal starten om 9.30 uur.

180827 oefenwedstrijden jj

De jeugd (D t/m A) heeft in samenwerking met Blerick, Venlo en Horst oefenwedstrijden verdeeld over de 4 clubs.

Sommige teams spelen een hele wedstrijd, anderen een 3-luik. De aanvangstijden en lokatie staan in LISA en je kunt het schema hier downloaden (pdf).

Bij de wedstrijden in Tegelen moeten we echter een opmerking plaatsen:

De oplevering van veld 1 is gepland op 31 augustus (daags voor de oefenwedstrijden). Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan worden de wedstrijden die op veld 1 gepland staan, na de wedstrijden van veld 2 en 3 gespeeld. De wedstrijden op veld 2 en 3 zullen dan een half uur vervroegd worden.

Houd LISA en de mededelingen op de site dus goed in de gaten!!

Wens ik jullie alvast een sportief seizoen,

Germaine Steijn,

WS junioren THC