Terugkoppeling informatiebijeenkomst samenwerking

Op donderdag 28 maart jl. heeft de informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de huidige stand van zaken met betrekking tot de samenwerking tussen de drie hockeyverenigingen van de gemeente Venlo. De bijeenkomst in ons clubhuis werd bezocht door ruim 50 geïnteresseerden: senioren- en veteranenleden, ouders van jeugdleden, vrijwilligers en buurtbewoners. Bij alle drie de verenigingen is de avond positief verlopen. In deze bijlage treft u een hand-out met daarin de highlights van deze avond.

Eén van de volgende stappen is het oprichten van diverse werkgroepen op het gebied van bijvoorbeeld accommodatie, financiën, hockeytechnische zaken en cultuur. Heeft u interesse om in één van deze werkgroepen plaats te nemen, meld u dan alvast aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..