Spelregelcafe op 25 september

Op woensdag 25 september organiseert de KNHB samen met Hockeyclub Blerick het speciale spelregelcafé. Een inspirerende avond waarin ouders, trainers/coaches en scheidsrechters worden meegenomen in de (nieuwe) spelregels en zo worden voorbereid op het nieuwe seizoen.

We nodigen je graag uit voor het spelregelcafé! Het spelregelcafé wordt op woensdagavond georganiseerd van 20.00-21.30 uur, met een inloop vanaf 19.30 uur bij Hockeyclub Blerick, gelegen op sportpark Maassenhof aan de Langvenweg 12 in Venlo-Blerick.

Opgeven kan via de website van de KNHB:

Week van de scheidsrechter

Ook in 2019 doet de KNHB samen met andere sportbonden mee aan de Week van de Scheidsrechter. In deze week zetten we onze scheidsrechters extra in het zonnetje! Dankzij hun begeleiding kunnen alle spelers op elk niveau iedere week lekker hockeyen. Daar mogen we soms best wat meer bij stilstaan. Dit jaar is de Week van de Scheidsrechter van 5 tot en met 13 oktober 2019.