Zaalhockey info - update 6-12

Hieronder is alle informatie rondom de zaalhockeycompetitie te vinden

Trainingen binnen, wedstrijden, schreidsrechters en zaalwacht
Klik hier voor het schema met de zaaltrainingen en wedstrijden

Trainingen buiten
Klik hier voor het schema met de buitentrainingen. In de kerstvakantie wordt er niet getraind buiten.

Let op: de trainingen buiten zijn toegevoegd in LISA en dus ook zichtbaar in de app.
De trainingen in de zaal staan alleen in het schema dat hierboven staat.

Materiaal
Alle trainers ontvangen een tas met zaalhockeyballen voor de trainingen. Graag eigen hesjes meenemen naar de zaaltrainingen.
Alle coaches kunnen twee zaalhockeyballen ophalen bij Annelies voor de thuiswedstrijden. Er liggen geen zaalhockeyballen in de Gulickhal.
Er zijn zaalhoezen beschikbaar voor keepers van de eerste teams inclusief de keepers van de eerste combi-teams die lid zijn van THC.
Voor bovenstaande graag contact opnemen met Annelies Seijsener (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

In de zaal is het belangrijk dat de gespen van de klompen geen schade aan de zaalvloer kunnen veroorzaken. De gespen bovenop de klompen kunnen afgeplakt worden met tape. Als er aan de achterzijde bandjes aan de klompen zit met een metalen gesp dan moeten deze vervangen worden door kunststof gespen. Als er geen zaalbandjes meer in de keeperstas liggen zijn nieuwe af te halen bij Annelies.

Let op: Tijdens de zaalhockeyperiode is het clubhuis alleen geopend tijdens trainingstijd. In de weekenden dus niet. Graag hier rekening mee houden bij het ophalen van de keepersspullen en andere materialen.

Spelregels
Er zijn een aantal spelregelwijzigingen, die vind je hier.
Het volledige spelreglement vind je hier.

Zaalhockey – teams zelf verantwoordelijk voor zaalwacht
Dit jaar is ieder team verantwoordelijk voor de zaalwacht dienst (supervisie en bedienen scorebord) tijdens de eigen wedstrijden. Dat betekent dat ieder team zelf moet zorgen voor de invulling hiervan voor 2x 2,5 uur tijdens het zaalseizoen (jongste jeugd: 1x 2 uur). Dus ook bij de wedstrijd van het blok wanneer het eigen team niet speelt, dus voor alle drie de wedstrijden. Instructie hiervoor volgt nog. Bij de jeugdteams moet dit door ouders worden gedaan, senioren regelen dit zelf. Alleen bij de wedstrijden van dames 1 en heren 1 wordt dit door ons geregeld.

Jongste jeugd
De E8 teams gaan in hun eigen samenstelling 1x per week buiten trainen en deelnemen aan de E8 competitie.
De E6 en F teams trainen vier keer in de zaal. De trainingen zijn ingepland op de volgende momenten:
F-jeugd (meisjes & jongens): donderdag 16:30-18:00 uur op 23-1, 30-1, 6-2 en 13-2
E6 jeugd: maandag 16:30-18:00 uur op 20-1, 27-1, 3-2 en 10-2
De hockeyschool traint in de winter niet.