Funkey en hockeyschool beginnen weer na de carnavalsvakantie

De trainingen voor de Funkeygroep en de hockeyschool beginnen weer na de carnavalsvakantie.

Hieronder de belangrijkste informatie.

• Funkey (voor kinderen van 4 en 5 jaar) begint weer op woensdag 13 maart 16.00 - 17.00 uur, deze groep traint 1x per week.
  • Hockeyschool (voor kinderen vanaf 5,5 jaar) begint weer op maandag 11 maart 16.30-17.30 uur. Deze groep traint 2x per week, ook op woensdag van 16.00-17.00 uur.

Funkey heeft als doel kinderen van 4 en 5 jaar kennis te laten maken met hockey. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Tijdens de veldhockeycompetitie (september t/m november en februari t/m juni) worden de Funkeytrainingen gegeven, op de woensdagen 16.00-17.00 uur. De trainingen vinden plaats op de hockeyvelden van de Tegelse hockeyclub op sportpark Vrijenbroek in Venlo Zuid.

Hockeyschool (voor kinderen vanaf 5,5)

De hockeyschool van de Tegelse Hockey Club is voor kinderen vanaf 5,5 jaar die beginnen met hockeyen. In de hockeyschool worden de basistechnieken van het hockeyen aangeleerd. Alle nieuwe leden in deze leeftijdscategorie trainen een tijdje mee in de hockeyschool waarna ze in een team terecht komen en ook wedstrijden gaan spelen. De hockeyschool traint op maandagen 16.30-17.30 uur en woensdagen 16.00-17.00 uur. We starten weer maandag 11 maart.

Een keer meetrainen?

Kinderen die graag een keer mee willen komen doen maar nog geen lid zijn van de hockeyclub, zijn van harte welkom! Iedereen mag drie keer gratis komen proeftrainen. Kom in sportkleding, een hockeystick kan bij ons worden geleend! Graag van te voren even doorgeven als je mee wilt komen doen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.