Teamindeling jeugd en jongste jeugd 2019-2020

De afgelopen weken is de commissie Selectie & Indeling bezig geweest met de indeling van de jeugd en jongste jeugdteams voor het volgende seizoen. Zonder de medewerking van de trainers en coaches, en de scouts, was dit niet gelukt, bedankt hiervoor!

Belangrijk om te vermelden: het betreft een voorlopige indeling. De commissie Selectie en Indeling behoudt zich het recht voor om, daar waar nodig, de indeling nog aan te passen.

Bij het indelen van de teams zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. Het indelen van de jeugdteams is gebeurd aan de hand van beoordelingen van de trainers en coaches en de beoordelingen van de selectietrainingen. Bij de breedteteams is ook rekening gehouden met de voorkeuren die zijn doorgegeven. Bij de jongste jeugd is de indeling voor het grootste deel gebaseerd op de doorgegeven voorkeuren. We hebben geprobeerd hier zo veel mogelijk rekening mee te houden, echter kunnen nooit alle voorkeuren ingewilligd worden.

Inspraakmoment

Mocht een speler/speelster het niet eens zijn met de indeling in het team waarbij hij/zij is ingedeeld, dan is er een inloopmoment gepland op zondag 23 juni a.s. van 9:00-11:00 uur in het clubhuis. Van te voren aanmelden hiervoor is een vereiste. Dit kan tot vrijdag 21 juni 16:00 uur per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van de reden. De commissie Selectie & Indeling bekijkt de verzoeken en indien nodig wordt men uitgenodigd voor een gesprek. Het is de bedoeling dat de speler/speelster zelf bij dit gesprek aanwezig is!

Trainingen tot aan de zomervakantie

Alle jeugdteams trainen vanaf maandag 24 juni tot en met donderdag 27 juni in de nieuwe samenstelling. Alle teams trainen één keer.

De jongste jeugdteams trainen na de zomervakantie voor het eerst in de nieuwe samenstelling. Er wordt door de jongste jeugdteams voor de zomervakantie dus niet meer getraind.

Trainers, coaches en teammanagers gezocht

Voor de jongste jeugd en jeugdteams zijn we op zoek naar trainers, coaches en teammanagers. Hockeykennis is een pre voor een rol als trainer of coach, maar zeker geen vereiste. Interesse? Stuur dan een mail naar onze jeugdcoördinator Michelle Rijntjes (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Start na de zomervakantie

De trainingen na de zomervakantie starten weer vanaf maandag 19 augustus. In de week van 27 augustus vinden er opstartbijeenkomsten plaats. Zaterdag 31 augustus zijn er oefenwedstrijden voor de jeugd & jongste jeugd, zaterdag 7 september: start herfstcompetitie 2019.