Jongste jeugd slotdag gaat NIET door

Gelet op de voorspelde tropische weersomstandigheden komende week, is besloten om de Slotdag JJ op woensdag 26 juni a.s. NIET door te laten gaan. Bij de verwachte temperaturen van 38C achten wij het niet verantwoord om onze jongste jeugdleden bloot te stellen aan de zon. Mede gelet op het aantal kinderen (300) en de afwezigheid van voldoende beschutte plekken.

Een alternatieve datum om de slotdag alsnog te organiseren is in verband met diverse andere (school)activiteiten en de aanstaande zomervakantie niet mogelijk.

Wij vinden het erg jammer, maar wij stellen het belang van de gezondheid van onze jongste jeugdleden voorop!

Wij wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!

Jongste Jeugdcommissies van Hockeyclub Blerick, Tegelse Hockeyclub en Venlose Hockeyclub