Planning na de zomervakantie

De vakantie staat voor de deur. Tijd om lekker uit te rusten en lekker vakantie te vieren in het binnen- of buitenland. Aangezien direct na de vakantie de trainingen weer gaan starten informeren we jullie nu al over de planning van de eerste weken na de vakantie.

5 augustus streefdatum om het trainingsschema te publiceren

Jongste jeugd blijft sowieso op maandag en woensdagmiddag trainen.

19 augustus start trainingen jeugd en jongste jeugd

26 augustus start hockeyschool

Wil je na de zomer starten in de hockeyschool? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wedstrijden

24 augustus mogelijkheid om zelf oefenwedstrijden in te plannen – aanvraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

24 augustus opstart bijeenkomst Combiteams (jongens B & C) met oefenwedstrijden

31 augustus centraal geregelde oefenwedstrijden voor de jeugdteams

31 augustus interne openingstoernooi jongste jeugd

7 september start competitie

Overige competitiedata: 14, 21, 28 september, 5, 26 oktober, 2, 9, 16, 23 november 2019

Opstartbijeenkomsten

27 augustus opstartbijeenkomst 19.30 uur voor de Jongste Jeugd – aanmelden niet nodig – locatie: clubhuis – meer info volgt

27 augustus opstartbijeenkomst 20.15 uur via aanmelding via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – meer info volgt

Wij wensen jullie een heerlijke vakantie toe!

Commissie Hockey Zaken – Tegelse Hockey Club

180618 fijnevakantie