Jeugd trainingen en lentecompetitie

Hieronder een aantal mededelingen rondom de start van de lentecompetitie.

Planning trainingen jeugd & jongste jeugd
17 februari t/m 1 maart geen trainingen vanwege de carnavalsperiode
2 maart t/m 17 april buiten trainingen
18 april t/m 5 mei geen trainingen vanwege de meivakantie
6 mei starten de trainingen weer

Trainingsschema jeugd & jongste jeugd
Het trainingsschema voor de lentecompetitie is klaar en hier te vinden. Voor sommige teams is er iets gewijzigd, ook is in het schema rekening gehouden met de nieuwe teamindeling voor de jongste jeugd.

De planning is zo goed als af. Mocht er voor jouw team nog iets wijzigen dan laten we dat weten

Competitieplanning jeugd & jongste jeugd
14 februari: uiterste datum publiceren wedstrijdschema lentecompetitie voor de B, C en D jeugd (A jeugd is bekend)
7 maart: competitie JB1, voor de overige teams is er de mogelijkheid om oefenwedstrijden te organiseren, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overige competitiedata:
14, 21 en 28 maart
4, 18 april
9, 16, 23, 30 mei (23 mei spelen de A teams en JB1 niet, 30 mei speelt alleen JB1)
6 en 13 juni

Let op: 23 mei is in het weekend van Hemelvaart!

De jongens C teams hebben in de herfstcompetitie en in de zaal onder de Tegelse vlag gespeeld, de jongens B teams onder de Venlose. In de lentecompetitie wordt dit omgedraaid. Jongens C4 blijft wel in Tegelen spelen.

Keeperstraining jeugd
De keeperstrainingen starten na de carnavalsvakantie ook weer. Het is ons gelukt om een keeperstrainer te vinden die de keepers op de woensdagavond wil gaan trainen. De keepers die hier gebruik van willen maken kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan tot 15 februari, daarna maken we een planning.